Onsdag
Oj redan onsdag! Den här veckan har gått snabbt! Jag har jobbat på öron/näsa/hals, beroende och ortopeden hittills denna vecka. 

På fredag åker Macke till Sthlm efter jobbet för att partaja lite tillsammans med sina kusiner. Mamma kommer hit på fredag och sover över tills på lördag för att sedan vara barnvakt under dagen på lördag då jag ska jobba på kirurgen. 

Annars händer inget speciellt här, vintern har bitit sig fast. Det finns dom på jobbet som går och hoppas på att våren är runt hörnet redan... Jag tycker det är självplågeri att vara så hoppfull, jag menar det är ju fortfarande januari! I början av mars ska jag börja hoppas, tidigast! Men längtar gör jag ju redan nu! 

Jag ska försöka att passa på att jobba några timmar extra varje vecka nu under dessa mörka och kalla månader, så att jag har ledighet att ta av när det blir varmare och ljusare och man vill spendera tiden i trädgården! Jag har ju årsarbetstid och får själv placera ut mina timmar under året, lyxigt! Men det gäller också att ha disciplin och inte ta ledigt för mycket för det får man ju arbeta in senare... 37 timmar i veckan har vi som jobbar heltid och då tänker jag att om jag jobbar 40 timmar i veckan så "sparar" jag 3 timmar i veckan. Skulle jag orka hålla det så ända fram till maj så har jag 50-60 timmar ledigt som jag kan ta ut utöver semester 👏🏼 Jag skulle tex kunna göra så att jag endast jobbar två pass i veckan hela sommaren de veckor som jag inte har semester, drömscenario! 

Lite så tänker jag 😀