En bra kväll
Det var verkligen vad vi behövde efter en riktigt dålig vecka so far! 

Nu får vi se hur natten blir. Hedvig pendlar upp och ner i feber och just nu är hennes andning snabbare än vanligt. Hon ligger och sover bredvid mig här. Vaknar ibland med lite nattskräcks-oro men går rätt lätt att lugna ner henne ändå. 

Nä, jag kommer nog inte sova så bra. Lär nog ligga och lyssna på hennes andning och räkna andetag. Efter alla sjuka vi haft senaste halvåret så blir man nog lätt paranoid. Lunginflammation tänker jag direkt. 

Ibland tänker jag att det är andras ungars fel. Att det kanske är så att föräldrar skickar krassliga barn till mina barns förskola. Var kommer annars all denna jäkla smitta ifrån??? 

Vi hade tänkt se ett avsnitt av Narcos nu men jag är för trött. Gustav tog morgon vid 4:15 imorse, en timma innan mitt alarm skulle ringt. 

Måste ta en temp på Hedvig bara. Kanske ge alvedon och sen krypa ner bredvid henne!❤️
Carro

Tycker verkligen synd om er... Jäkla elände att aldrig få chansen att stärka sitt immunförsvar... Håller nog med om att andra föräldrar/förskola kan vara boven. Men kollade ni upp huset? Om det kan vara något med det?

Svar: Har inte kollat upp huset, jag vägrar tro att det handlar om det 🙈 Jag tänker fortsätta skylla på andra barn eller framförallt deras föräldrar!! 😆
Therese Öjebo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress