39.4
I feber på Gustav ☹️ Vi smittar varandra här kan man säga.. Ni är säkert trötta på att läsa det här hela tiden men ni kan ju använda oss som ett dåligt exempel... Eller så kan ni ju tänka "vilken tur att det inte är vi"! 

Markus får vara hemma och vabba! Jag orkar inte ha hand om Gustav själv i mitt egna tillstånd! 

Det positiva med feber på Gustav är att han kommer vara lite lugnare än vanligt. Hedvig är frisk, vad vi vet iaf, hon ligger fortfarande uppe i sin säng. Fast hon är vaken och sjunger för sig själv. Hon får själv välja om hon vill vara hemma idag eller gå till förskolan. Blir det för livat här nere idag så får jag gömma mig i hennes rum där uppe. Nackdelen är ju att det ligger bredvid Axels rum och han kommer nog vilja spela. 

Jag försökte tänka positivt igår när jag skulle somna. Jag tänkte att jag var tacksam för att jag var trött och inte skulle få några problem med att somna fast att jag sovit nästan hela dagen. Och så tänkte jag på att jag var tacksam för att vi har tvättmaskin och torktumlare (den var på när jag skulle somna). Sen måste jag ha slocknat för jag minns inget mer.

Ska försöka tänka i dom banorna mera! Jag tror ju på att det vi tänker och sänder ut i universum studsar tillbaka, sista tiden har man ju inte varit särskilt positiv..! 

Nu ska jag slumra om medans Axel och Gustav tittar på tv och Macke jobbar vid datorn.
Carro

Tänkte bara säga att det finns fler som er... Hemma hos oss går skiten runt runt runt. Äldsta sonen är inne på 10e dagen med hög feber och genomförkyld (förbannade influensa) och vi andra har klarat oss under hela den perioden. Men vad händer! När vi börjar se att det är på väg åt rätt håll och febern sakta går ner och han piggar på sig så börjar yngsta sonen snora och hosta och om det inte räcker så börjar även mannen få känningar i halsen... Blir helt jäkla galen!

Svar: Stackars er! Även om jag ska erkänna att det känns skönt när man får bekräftat att man inte är den enda i träsket... Krya på er i massor! Kram
Therese Öjebo

Anna K

Samma här hemma!😫 Varje vecka, nästan hela februari och januari har ngt barn varit sjukt. Än verkar det inte vända då yngsta fick feber idag igen!!😖😞

Svar: Så trist alltså! Men ni vuxna har klarat er hittills? Krya krya!❤️ Kram!!!
Therese Öjebo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress