M Å N D A G

Igårkväll somnade både Hedvig och Gustav innan klockan 7👏🏼 

Lisa kom förbi och vi delade på en flaska cava och öppnade även en annan flaska av nåt mousserande. Vid 22 gick hon hem och jag gick och la mig.

Var såååå trött i bilen till jobbet sen imorse, sådär så man nästan skulle kunna somnat medans man kör.. Hade sen en riktigt bra dag på jobbet, nästan så jag ville stanna kvar hellre än att åka och hämta på dagis och åka hem till en superförkyld man. 

Nu är jag ledig tills torsdag kl.13. 
Jag skulle inte ha nåt emot att jobba de här dagarna faktiskt, nästan så att jag skulle kunna göra det gratis.. Jag var nog hemma föräldraledig för länge 😅

Imorrn har jag tid hos kuratorn på VC, har gått dit ett tag för att kunna nysta lite i varför jag får sån oro och katastrofkänslor, utan min medicin skulle jag inte klara mig känns det som. Än så länge har det dock inte gett något resultat men kanske ger det mig nån insikt eller några bra verktyg för att hantera oron. Jag ska ju inte äta antidepressiva för alltid, kanske ett halvår till bara.

Barnen somnade innan klockan 19 idag med. Jag inväntar GWs mord som är på 4:an om en halvtimma, sen ska jag gå och lägga mig och sova som en stock! 

Har börjat med ingefärashots förresten. Eva en kollega på jobbet har druckit det varje dag i 3 år och inte varit förkyld sedan dess 👏🏼👏🏼👏🏼 Då hela familjen här är mer eller mindre förkylda så är jag ju i riskzonen! 

Godkväll

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress