F R E D A G
Idag åt vi lunch på mc Donalds. Vi brukar aldrig äta där på plats utan alltid ta med oss hem men idag behövde vi komma ut och se lite annat än insidan av bilen eller hemmet.

Gustav åt som en häst! Han åt sin egen mat och gick sedan på min mat och det fanns inget stopp. Han tar väl igen det han missat kanske.. (null)

Sen var vi på Ica och handlade mat. Alltid lika spännande att hänga vid fiskdisken och kolla på alla DÖDA fiskar haha. Hedvig gick fram till en 85+ gammal kvinna och berömde hennes halsband. Vi fick veta att hon köpt det för många många år sedan i Italien precis utanför Venedig. Det var först ett par örhängen men hon lät göra om dom till halssmycke och gav bort det ena till sin dotter ❤️

På bolaget sen när kassörskan hälsade glatt på Hedvig så svarade Hedvig: "har vi träffats?" Då fick hon sig ett gott skratt haha! Härliga unge! Hon skulle också promt bära min bag-in-box med rödvin genom hela butiken, hon släpade den efter sig som en "dramaten". Såg både skojigt och hemskt ut 😆

(null)

Nu har barnen, katten och kaninen fått fredagsmys så nu är det min tur! Resten av kvällen tänkte vi spendera med några avsnitt av Stranger Things som nu säsong 2 har börjat av 👏🏼 (null)

Imorrn ska Macke till Borlänge och kolla på ny motorcykel. Han tar släpet med sig så det kan vara så att han kommer hem med en..

På kvällen kommer Anna med familj hit på middag ❤️ Det var alldeles för länge sedan vi sågs nu! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress