L Ö R D A G

Imorse efter eller snarare under frukost så kräktes Hedvig. Hon hade klagat lite på illamående en stund innan. Sen kräktes hon 2 ggr till och magsjukan var ett faktum. 


Så himla trist! Vi hade massor med planer för helgen som nu fick avbokas alltihopa. Idag skulle vi åkt på kalas i Söderköping för Havanna som fyllt 8 år i veckan. Efter kalaset skulle hon följt med oss hem och sovit över här. Både hon och jag har sett fram emot det hela veckan!

Senare i eftermiddag så skulle mamma och Igge och Igges föräldrar (min plastfarmor och plastfarfar) Siw och Lasse komma hit och äta varma mackor. 

Imorgon förmiddag var vi bjudna till grannarna, Karin och Davve för lite fika och pulkaåkning.

Hedvig är understimulerad och har trotsat på alla sätt och vis under hela dagen. Hon har mått lika bra som vanligt och ätit på och druckit bra. Hon målade idag på vardagsrumsbordet igen, även på parkettgolvet i sovrummet med sina kritor. Efter det åkte dom i soporna!

Axel fick gå ut och skotta utanför huset och på studsmattan idag, det var kravet från vår sida för att han skulle få skärmtid

Han fick sedan en hink att ha bredvid sig ifall han skulle börja kräkas. Ingen av oss andra har känt av nån magsjuka ännu 

Gustav har blivit stark som Hulken! Imorse släpade han runt en av köksstolarna och placerade den sen lite snyggt mot en vägg 😉

Hamstern är lite rolig. Han har börjat förstå att min hand innebär nån godsak. Så när jag fyllde på mat och vattenskålen för en timma sedan så kom han utrusandes ur sitt lilla hus av glädje. Han var så söt så han fick en liten chipsbit. Han är inte handtam ännu. Vi tar det sakta men säkert, mest för att vi är lite för lata tror jag. Sen tycker jag att det är lite synd att störa honom när han sover. När han piggnar till om kvällarna vid 23-tiden så är det ingen av oss andra som är vakna.


Får försöka ställa om hans dygnsrytm lite och ägna honom lite mer tid och omsorg.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress