Borta bra men hemma bäst!

I fredags anlände vi till Malmö kl.14. Då mötte Madde upp oss på centralen och så gick vi till Saluhallen och åt lunch.



Sen en sväng på stan där jag handlade lite smink innan vi gick hem till Madde och Nicklas och fixade iordning oss. 

Kl.18 kom vi till Restaurangen där Nicklas väntade på oss. Han gick dit direkt efter jobbet och hade ingen aning om att vi var i Malmö, det var en surprise.

Restaurangen heter Occo och var en jättefin libanesisk restaurang. Massor med god mat och vin

Skriv inläggstext 

Sen vidare till ett ställe som heter Sherlocked, escape room. Där blev vi inlåsta i ett rum med en massa ledtrådar och så skulle man lösa ett mord innan man fick kombinationen till ett lås för att kunna få tag i nyckeln för att ta sig ut. En timma hade man på sig och vi fick veta innan att endast 40% brukar klara det. Vi klarade det med 1 min och 16 sekunder till godo 😬


Efter det fick vi adressen till ett hemligt ställe som ligger lite gömt mitt inne i Malmö som heter "Apoteket". Där tog vi en öl och en drink innan vi tog taxi vidare till Grand och festade vidare.

Igår tog vi sovmorgon innan vi gick på stan och shoppade och åt lunch. Jag köpte en stickad tröja och 2 par jeans på Samsœ. Lunchen blev på ett vietnamesiskt ställe med risnudlar som var så jädrans gott!

En lugn hemmakväll på det sen under kvällen, killarna spelade Monopol

I förmiddags åkte vi till Falsterbo för att se sälar vid havet. Tyvärr blev Ines åksjuk och kräktes straxt innan vi kom fram. Väl där så träffade vi på en fågelskådare och frågade honom om han sett sälar, det hade han men dock minst en timmes promenad bort och sedan en timme tillbaka. Så då vände vi tillbaka, vi hade bara 3 timmar kvar innan tåget skulle gå.


Lite seg tågresa hem, men vi sov nån timma och sedan kollade vi på en dokumentär på Netflix så vi slog ihjäl lite tid men sista timman ville man bara komma hem. Men nu är vi hemma, nöjda och glada ❤ 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress