Det eviga!

Varje minut ska minst en låda eller ett skåp öppnas och sen ska det klättras på bord och stolar... Den här fasen har hållit på länge nu, ska han inte tröttna snart?? 😅

Lillemmish- mode - inspo - mamma till wille

sååå söööta foton =)


kram på er

Svar: Tack och kram tillbaka!
Therese Öjebo

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Haha åh, sötnosen!

Svar: 💋
Therese Öjebo

Hillevi

Hej! Har läst till blogg ett tag, men inte skrivit tidigare och tänkte fråga en grej. Jag och familjen ska flytta till Svärtinge och har börjat kolla på förskolor, har en 4-åring och 7 månaders, men har absolut ingen koll på någon förskola. Är ni nöjda med er? Har alla förskolor gott rykte eller någon man bör undvika. Hur många förskolor finns det? Har hört att det kan vara svårt att få plats, men vet inte om det stämmer. Tack :)

Svar: Vet inget om platser? Tror det finns 5 förskolor? Fast jag har dålig koll.. vi är på Tingsbröten och den är underbar!!! Häromdagen pratade jag med en annan inskolande mamma och dom hade bytt från först "Säterdal" till "Slätmon" och nu till "Tingsbröten". Hon var inte nöjd med de tidigare ställena då det var brister i rutiner och ingen hade koll upplevde hon, dessutom saknades det "värme" kände hon. Men det hon känt hittills under inskolningen nu så var hon väldigt glad över att dom flyttat till Tingsbröten!
Therese Öjebo

Hillevi

Tack! Då har jag lite att gå på i varje fall :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress