Kväll och magont

Var på middag hos grannarna förut och fick god mat och supergod paj till efterrätt!

Jag hade ju min "fuskdag" igår och åt då godis och chips. Vaknade sedan inatt med världens magont, så pass att jag var tvungen å gå upp och vandra omkring lite framåtböjd. När jag sen vaknade imorse så hade jag en svidande känsla kvar. Tänkte att det måste bero på godiset?!

Tog ju som sagt lite paj med vaniljglass efter maten nu ikväll och lagom tills vi kom hem så började jag få lite magont igen. Sen började det även svida, suga, dra i benen eller hur jag ska beskriva det. Värkande känsla. Det måste ju bero på sockret?!! Jag har ju i stort sett avgiftat kroppen på allt socker nu när jag skött kosten i lite över en månad och så fort jag äter minsta lilla så reagerar jag visst såhär. Alltså socker är ju som nåt sorts gift, man känner sig förgiftad när man fått i sig det om man varit utan ett tag, det känns ju fysiskt!

Mysigt att hänga hos grannarna några timmar iaf 💕 Axel och Anton var hemma själva under tiden och det gick hur bra som helst. Dom kom och knackade på hos grannen vid ett tillfälle då dom krockat ihop på studsmattan och Anton fått lite näsblod, men det var ingen fara.

Dom värmde Gorbys till mat och hade poppat popcorn till efterrätt 👏🏼

Ska nog gå och lägga mig straxt och hoppas på att magontet försvinner tills imorgon. Har nästa fuskdag på fredag då vi ska på bio och hade tänkt äta lite godis då men jag kanske byter ut det mot nötter eller nåt sånt ist. Såhär vill jag inte må igen om jag slipper.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress