T I S D A G
Varit inne i stan på massage. Ändrade från 45 min till en hel timma. Han kunde se nästan innan jag lagt mig på britsen att högra benet var förkortat (det är blandannat för att jag är så spänd i sätesmuskeln på den sidan) 

En timma gjorde verkligen susen! Det är så himla skönt när man går därifrån och inte har värk någonstans knappt, det enda som är kvar är trycket nedåt i bäckenet men det kan man ju inte massera bort. Det känns verkligen som om man har tryckt upp en stor kokosnöt mellan benen och jag har börjat gå som om jag har det också 🙈 

Behöver massera framsida lår också då mycket av min värk säkerligen sitter där också, alla muskler hänger ju ihop lite. Men jag kan ju inte ligga på rygg direkt. Men vi bokade in en tid för 90 minuters massage om ca 2 veckor och så får vi försöka lösa det på nåt vis då, jag kan kanske sitta på en annan brits och luta mig mot väggen. Han skulle komma på nåt tills dess. 

Jag har faktiskt varit och handlat lite till lillebror också 👏🏼 Några bodysar, ett par byxor, mössor, strumpor, tossor, onepiece och pyjamas. Så nu har vi så vi kan packa BB-väskan åtminstone. Det fanns knappt nånting i storlek 50, det tar slut så fort det kommer berättade kassörskan. Det föda ju allra mest barn i mars, april och juli månad och det märks när man ska köpa kläder nu, urplockat av allt. 

Efter massagen var jag med mamma och åt lunch på Östgöta kök, toast Skagen 



Sen har jag hämtat Axel på skolan och om en halvtimma ska vi åka och hämta Hedvig.

Ringde nyss till mark-Johan också men han svarade inte.
Lindha

Jag har en hel påse med kläder från NEWBIE upp till storlek 68. Jag har ju en liten flicka men det finns endel unisex 😀

Svar: Jaså det säger du.....😜 Jag kanske hör av mig då 😁 Ska inventera vad vi har och inte har, har fått ärva lite av min syster
Tessan

Lindha

Ja gärna det! Jag ska lägga ut på Tradera men smidigare att sälja såhär 😂 kan ta kort på de kläder som inte är rosa och "flickiga" om du vill, kan skicka på insta direct..

Svar: Jag hojtar (!!!) om jag behöver mer kläder då! Jag ska gå igenom allt när jag får ork här hemma (efter att jag städat inför Mackes jäkla besök av chef) och tvätta upp kläder innan. Då får jag ett bättre hum om vad som behövs! Kramar!
Tessan

£

Ring med skyddat nr så kanske han svarar...😅

Svar: Ja får nog göra det
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress