Gaaaah
Fy satan vilken halsbränna jag har! Kan knappt andas och det bränner som eld i bröstet och svider enormt i halsen! Har tagit 2 gaviscon, hjälpte inte ett smack! Det är så illa att jag kanske måste kräkas snart. Just nu sitter jag upp i sängen lutad mot sänggaveln och tuggar i mig sötmandel, hoppas det kan lindra något. Blir nog till att sova sittandes inatt. Tänk att Macke och min kompis Frida (hon har dessutom varit gravid 2 ggr) aldrig har upplevt halsbränna! 

Kan det vara den lätt kolsyrade drickan tror ni? Jag får hålla mig till saft helt enkelt, saft är en harmlös och snäll dricka!

Enligt en gammal folktro så tyder halsbränna under graviditeten på att barnet kommer födas med en riktig kalufs. Ja vi får väl se, Hedvig hade ju en rejäl när hon föddes och även med henne så led jag av jobbig halsbränna.
Carolin

Omperazol ska du ta . Inget annat fungerade på mig hade halsbränna från helvetet :/.

Svar: Har testat ett par ggr men det hjälper inte heller tyvärr :( du vet att omeprazol bara är en tillfällig lösning va, som sen gör magkatarren och annat värre, så du måste äta mer och mer till slut fungerar det inte. En sjuksköterska på jobbet beskrev utförligt vad den medicinen gör, så ta det sällan! Kram
Tessan

Linda

Jag hade en hemsk halsbränna när jag var gravid. Det kändes som att man skulle frätas sönder på insidan :S
För mig lindrades det lite av att låta bli stark och stekt mat under dagen. Glass svalkade skönt på insidan och att ta några klunkar kallt vatten när det brändes som mest i bröstet. Min (nu 7 månaders) son kom ut med rätt mycket hår på huvudet ;)

Svar: Glass it is!
Tessan

Carolin

Jag tog de bara under min andra graviditeten i samråd med barnmorskan :). Synd de ej fungerar på dig :/, va som sagt de som funka på mig. Snart e ju bebis här :). Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress