Utsidan
Vi går i trädäcksplaner. Jag har velat lite fram och tillbaka om man vill ha trädäck eller stenplattor som altan. Men just nu känns trädäck bäst, lite varmare känsla! 

Sen måste vi ju ta reda på hur vi vill ha det? Storlek? Inte för litet och inte för stort/vräkigt! Vad ska vi ha det till? Alltså det är ju bra om man vet innan hur man tänkt använda platsen, vill man ha en plats för matbord och en annan del för lite launch. Kanske en pergola i nåt hörn? Hängmatta? Vindskydd/insynsskydd? Tak? (Lutar mot markis) grillsektion? Det är så himla mycket att tänka på och svårt att bestämma sig när man kan välja precis hur man vill! 

Det är absolut hög tid att börja forska vidare i det och leta inspiration! Tanken är att Markus och hans pappa Bosse ska bygga i vår. Skulle vara skönt om det värsta jobbet är klart innan lillen kommer! Jag tänkte att i påsk är det ju många röda dagar och då hinner man kanske med plintar och annat. Men så kollade jag i almanackan nu och påsken kommer väldigt tidigt i år, skärtorsdag 24 mars, är det kanske fortfarande tjäle i backen då? Blir det tjäle i sandmark?

Sen är den stora frågan vad man vill ha för utemöbler? Grythyttan är ju fina och en klassiker! Men också kostsamt! Har ni några förslag? Vet ni några bra insposidor både för trädäck och möblering? 

Får kolla efter nån bok i ämnet. Sen är det ju en hel trädgård som ska anläggas också...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress