Gravidmassage
Det borde alla unna sig om man har möjlighet! Helt underbart! En timma med total avslappning och sån där lugn yogamusik med skvalpande vågor i bakgrunden. Jag fick veta att jag är väldigt spänd (fast det visste jag redan) i bröstryggen, ju högre upp desto värre. Sen var jag spänd i vaderna också vilket jag inte alls visste. Men sitmuskeln var det inga spänningar i.

Jag utnyttjar friskvårdsbidraget för det här. Vagelis tar 530kr/h och mitt bidrag ligger på 1500kr/år så 3 gånger (förutom 90kr då som jag får lägga ut själv sammanlagt) får jag genom friskvårdsbidraget! Sen kommer jag nog ta några massagetimmar till innan BF men dom bekostar jag ju själv. 

Jag ska försöka prioritera avslappning lite mera det här året! Förra året kändes lite stressigt med husbygget och allt och framförallt mot slutet av processen då jag hade 100 grejer att fixa och hålla reda på...! Så i år blir det mera massage och varma sköna bad nu när vi har badkar också! Köpte en flaska med badskum på stan idag, tänkte kanske lyxa till det redan ikväll.

Var efter massagen på lunch med Anna och Otto på Lingonfabriken (Magnentus har julstängt tills på måndag) och åt en pasta black & white med oxfilé och fläskfilé. 



Efter det hoppade jag på en drop-in tid på nagelstället under domino och tog en manikyr och lite lackning av naglarna. Det är sånt man aldrig gör annars då jag inte får ha nagellack på jobbet. Jag råkade dock välja ett lack som hette "sugar" nånting och fattade först efteråt att det hade nån sorts skrovlig struktur, lite sandpapperkänsla.. Inte sådär lent som nagellack brukar vara. Men jag har redan hunnit vänja mig.



Dagens mage:




Nu ska jag åka och hämta hem ett säkerligen stycke trött unge. Idag är hennes första dagisdag på 3 veckor. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress