Onsdag
Hedvig vaknade straxt efter 19 igår kväll. Hon åt två pannkakor och höll sedan på att slumra till igen. Men hon studsade upp efter några minuter och var sen vaken till midnatt 😱 Vi försökte i omgångar att lägga henne men precis när hon höll på och somna så kvicknade hon till igen. 

Imorse vaknade hon 6:30 och har varit uppe sedan dess. Hon har börjat prata väldigt mycket om nån Charlie (låtsaskompis?) som är utanför huset. Igårkväll skulle hon promt ut till Charlie och leka! Nu har hon pratat om honom (för det är en pojke har hon berättat) i flera timmar. Hon har börjat att prata om vargar också och att hon är lite rädd för vargarna. Men idag hade Charlie tagit bort alla vargar berätta hon. Jag gillar inte riktigt att han heter Charlie. Har ni sett filmen "Hide and seek" med Robert De Niro? Kan han inte heta Pelle istället?!

Idag ska vi ju till BVC på 2.5-års kontroll. Vi ska till våran nya VC, Åby. Jag undrar verkligen var H ligger på kurvan i längd. Hon är ju rätt kort för sin ålder, har jag fått för mig iaf. Hennes kusin Ines som är 9 månader yngre är nästan ikapp henne i storlek nu. Men det är bara bra, då räcker ju kläderna längre 😉
Lindha

Åby BVC är helt fantastisk! Likaså vårdcentralen. Bytte från medicinsk centrum för en tid sedan och ångrar inte en sekund. Var heter er BVC sköterska? :)

Svar: Malin heter hon! Vi har också bytt från medicinsk centrum
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress