Jaha
Hedvig ville somna i våran säng ikväll. Macke gick med på det och sövde henne där för att sedan flytta upp henne till hennes rum när hon somnat. Men på nåt vis så blev det ist så att jag nu ligger uppe i hennes säng och Macke och Hedvig sover i dubbelsängen inatt. 

Jag hoppas att det inte förstör allt arbete som lagts ner nu i två månaders tid på att få henne att sova i sin säng och vänja sig av våran.. 

Jag tror vi är lite för snälla och mjäkiga med henne. På dagis igår berättade fröken att Hedvig är så duktig och kan gå in och lägga sig i vilorummet och sedan ligger kvar när fröken måste gå ut för att fixa nånting och att hon då somnar där själv sen. 

Hon vet nog om att hon har oss lindade runt lillfingret kan jag tro. Hon har börjat köra extra med sin pappa genom att ge honom valpblicken och använda sig av den mildaste rösten hon kan få när hon ber om -"lite till snäääällas pappaaaa".

Imorgon har Axel innebandyturnering på dagen, sen ska han till sin kompis Max och leka på eftermiddagen. Hedvig är ledig från dagis, hoppas på soligt väder så blir det trevligt att vara utomhus.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress