Gravidförsäkring
Vi tecknade en gravidförsäkring igår, bättre sent än aldrig. Jag kan ju få för mig att om vi inte tecknar en försäkring så kommer det hända nåt och om vi tecknar en försäkring så kommer inget att hända. Smart va?! 

Tecknade genom Trygg Hansa fast att vi har allt annat med försäkringar hos Länsförsäkringar. Men Trygg Hansa rekommenderas faktiskt tillomed av de andra försäkringsbolagen. Jag pratade med en handläggare på Länsförsäkringar efter snittet med Hedvig och fick då veta att tyvärr så får man ingen ersättning för sånt av dom, men hade det varit Trygg Hansa så hade jag tillomed fått ersättning för ärret från snittet, det är bara TH som har så. Handläggaren sa det rakt ut själv- att TH är ledande inom gravidförsäkring och att hon själv hoppades att Länsförsäkringar skulle ta efter på flera punkter!

Man får ju teckna en gravidförsäkring gratis, men vi tecknade ist den som heter "Extra" då den inbegriper så mycket mera skydd. Den kostar 1200kr (engångsbelopp). Sen tecknar man en barnförsäkring när barnet är fött.


Anonym

Såå värt det! Vi hade också TH extra och fick tillbaka för att 'vi fick stanna extra dygn på bb'. Man vill ju försäkra det finaste man har. //Anna

Carolin

Vi har TH till båda våra barn (den räcker typ allt) , vilket inte andra försäkringar gör :/, tycker att samtliga försäkringsbolag ska ha samma barnförsäkringar son täcker allt och samma pris för vi alla föräldrar vill våra barn sitt bästa ibland är de rätt stor prisskillnad :/. Vi hade en som kom hem till oss från TH pratade och jämförde så därför bytte vi från IF som Nellie hade till TH Vincent fick sin på TH me.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress