T O R S D A G

Vilken dag, jag har hunnit med så mycket och det är inte ens lunch ännu 👏🏼

Gick upp när Gustav tog morgon 6:20 imorse, satte på kaffe och drack sen i lugn och ro innan jag satte igång med tvätt, plockning och dammsugning.

Axel är ledig från skolan idag och imorgon så han hjälpte mig att hämta tvätt från övervåningen, gå upp med ren tvätt till övervåningen, han gick och slängde soporna, höll Gustav sällskap i bilen medan jag lämnade Hedvig på förskolan och även när jag var inne på Matöppet här nere och snabbhandlade.

Som tack köpte jag hans favoritfrallor till frukost och Gorbys piroger som han önskade sig till lunch.

Sen kom städfirman vid 9:15 och vi slog oss ner i köket och gick igenom en checklista med vad jag ville ha gjort. Tog i stort sett rubbet! Avtorkning sv ventilationsdon uppe i taket plockade jag bort från listan, dom är inte nåt dammiga eller smutsiga ännu. Sen la jag till rengöring av filtret ovanför spisen.

Förutom all "vanlig" städning av öppna ytor och så, så kommer dom dammsuga sofforna, under alla dynor, torka av alla lampskärmar, alla golv och taklister, torka av alla kakelplattor i badrummen, rengöra alla golvbrunnar, rengöra in och utvändigt i kyl, mikro, ugn, torka av alla fönsterbläck, alla dörrar, dörrhandtag, lysknappar, eluttag, tv-apparater, damma och torka av alla bord, hyllor, bänkar och massor med mera därtill!

Längtar tills dom kommer! (Om en månad)

Tjejen som har firman gav ett riktigt bra intryck!
Frågade lite om vardagsstäd också, att man kanske bokar en gång var tredje vecka eller så. Det är då tyvärr lite väntetid på att få en fast plats eller vad man säger, folk står visst på en väntelista. Men hon sa att man kan skriva upp sig på en "avbokningslista" där dom kontaktar en samma dag eller dagen innan när dom fått ett återbud 👍🏼

Sen kan man ju skräddarsy helt hur man vill ha det, vad man vill ha städat. En del gör så att dom säger en bestämd tid, typ att dom håller en tid på tex 2 timmar och städar så mycket dom hinner på det (340kr då alltså). Dom lär ju hinna en del ändå om man har plockat iordning innan så man underlättar lite för dom, dessutom får dom ju arbeta ostört och så har dom säkert grym teknik på hur man är både noggrann och effektiv.

Jag har höga förväntningar som ni hör, men jag tror jag kommer bli supernöjd!

Nyss har jag tagit en dusch, borstat tänderna, smörjt in mig och hann precis klart tills Gustav vaknade efter en liten vila och ville amma. Hade tänkt att jag skulle få bläddra lite i nya Mio katalogen innan han vaknade men man kan inte få allt 😝

Straxt fixa lite lunch (värma Gorbys i mikron haha)

Om två timmar ska vi hämta H på förskolan och ikväll har Axel fotbollsträning.

Häromdagen spelade han och Max street-tennis, Max styvfar Micke åkte och handlade färg och målade sen upp en tennisbana på gatan 👏🏼

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress