Sova hela natten?!

Dagen gick himla fort! Vi hann med väldigt mycket imorse, gjorde klart sovrummet, dammsugade, plockade, städade toaletter och hann med en dusch innan gästerna kom.

Sen har det varit full rulle hela dagen med alla barn och 2 hundar. Chansade och frågade kusin om dom ville låna Gustav över natten och det ville dom. Det var bara att sätta sig i bilen och skjutsa dit honom innan jag skulle ångra mig kände jag 😂 Lämnade honom vid kl.18 och sen direkt hem där vi 3 vuxna turades om att lägga de andra små, vi fick till det riktigt bra och vid 20-tiden sov både Hedvig och Lily-Rae (2-åringen). Livia-Rose var vaken med oss vuxna lite längre under kvällen men hon var nöjd och belåten. Axel gick och la sig för en stund sen han också.

Gustav har varit nöjd och belåten han också, har pratat med kusin flera ggr under kvällen och fått bilder skickade. Hon nämnde nåt om att behålla honom så det är bäst att jag åker och hämtar honom efter frukost imorgon känner jag 😉💞

Nu ska jag stänga av tvn och sova ostört en hel natt tänkte jag. Förhoppningsvis slipper jag gå upp inatt för att pumpa ut bröstmjölk. Har snålat med dryck under kvällen för att hålla produktionen nere och pumpade ut lite alldeles nyss.

Godnatt 💞

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress