S Ö N D A G

Idag lagade vi den sista måltiden vi hade kvar från Linas vegetariska matkasse. Det är ju skönt och smidigt med att få maten levererad till dörren och sen bara följa recepten men samtidigt har det känts stressande, det är ju inte alltid man har tid att laga mat som ska följas via recept, det blir en väldans massa disk då det är många moment i varje rätt under tillagningen och man kan ju inte vänta hur länge som helst med att laga maten för då blir råvarorna gamla..

Det är lättare att bara slänga ihop nån av sina egna vanliga rätter men det blir iofs också lite trist för man varierar ju inte så ofta.

Mattias med familj har åkt hem till Stockholm igen. När dom packade in sig i bilen så körde Mackes kusin med familj in på uppfarten, även dom har en 2-åring och en 2 månaders bebis, så familjerna bara avlöste varandra här 😎 Men nu har alla åkt hem och det är bara vi här hemma. Jag tycker om att ha besök och folk här men det är såklart lite skönt med lugn och ro nu också.

Hedvig och jag åkte ner till Billbäcks förut för att kika på lite buskar och träd. Kom hem med 3 nya krukväxter ist. Trädgården får vänta lite, trädgårdsmästaren (Mia) ska ju komma hit om några veckor och då får jag lite experthjälp med planering och vad som passar var osv.

Imorgon ska jag till Lovisa och sätta in en hormonspiral. Lite smånervös inför det då det inte är superbekvämt när dom sätter in den 😁

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress