Möhippan

Vi startade med frukost på Villa Flora på Billbäcks plantskola här i Svärtinge. Anna blev körd dit med ögonbindel av Linn som är en av oss tärnor.

Efter frukosten åkte vi till vildmarkskampen där vi klättrade runt på deras höghöjdsbana. På de högsta ställena är man 10 meter upp! Himla kul men också läskigt och galet jobbigt! Jag har fortfarande ont i armarna faktiskt.

Där åt vi även lunch, tacobuffe.

Sen åkte vi in till stan till folkparken där Anna fick utföra uppdragen som hon fått av oss. Det ena var att dela ut 5 stycken olika vykort till andra gifta par som sen ska skriva ner sina bästa tips om hur man får äktenskapet att hålla och sen skicka vykortet till Anna och Nisse.

Det andra uppdraget var att ta 14 stycken selfies tillsammans med olika personer. Hon fick en lista och fick sen "bocka" av dom i vilken ordning hon ville. Det var blandannat busschaufför, oskuld, radhusägare, polis, snygging, Nisse som gammal, lammkött, kändis, hundägare och flera andra.

Efter parken åkte vi till himpafältet där vi spelade match med stora uppblåsta bollar på oss, också svinjobbigt! Kul med såklart!! Vi studsade runt som flipperbollar haha!

Efter matchen åkte vi in till city där Anna fick fortsätta med sina uppdrag. Hon klarade varenda en! Den allra sista hon tog var selfie med polis, dock så ville poliserna inte ställa upp på bild men dom lät henne ta en selfie med polisbilen iaf 👏🏼

Sen gav vi oss ut till Fridas land där vi åt middag (caterade mat från Citygross) drack gott och myste med bastu och bad för dom som ville. Alla hade också med sig en minnessak som present till Anna, nåt som man förknippade med henne och så fick hon gissa från vem sakerna var och sen berätta om hur man hade träffats.

Övernattning och sen frukost på söndag morgon i solsken. En helt perfekt möhippa och Anna var så nöjd med hela dygnet!! Det hade vi tärnor planerat riktigt bra! 💕

Älskar dig Anna!!!❤️

£

Ohh herregud vilken dag....vilka grejer ni gjort o utsatt Anna för haha, o hon är nöjd o glad...haha
Ja det gäller att känna den man planerar för. De få som känner mig vet att det är mord o inga visor om de äns tänker tanken på att utsätta mig för nått liknande....jag hade ingen möhippa....de runt mig vet att jag bara blir jävligt besvärlig vid överraskningar....hahaha.

Svar: Ja det var den bästa dagen i hemnes liv enligt henne själv ✌🏼️ Hon undrade hur hon nånsin skulle kunna toppa det, inte ens bröllopsdagen kan bli bättre uttryckte hon sig vid ett berusat tillfälle haha! Ja men som sagt det gäller att känna den man planerar för! 😊
Therese Öjebo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress