Lördag
Imorse efter frukost åkte vi ut till tomten och hoppades på att få se entretak och carport på plats, men icke... Byggledaren sa till oss i vecka 34 av entretak och carport kommer upp i vecka 35. Nu är det vecka 38 på måndag och det finns inte ett spår av att byggarna varit där. Det spelar ju egentligen ingen roll när dom sakerna kommer på plats men man är ju lite otålig på att få se det! Inomhus sker det just nu mycket med elen, tror jag. 

Efter huset åkte vi till lager 157 och köpte höstjacka, vinterjacka, jeans och tröja till Axel. Sen blev Axel och jag avsläppta på stan. Där åt vi lunch på Burger King, sen inhandlades massor med godis innan vi bänkade oss inne på biografen framför filmen "Insidan ut". 

Annars har vi bara varit hemma idag. Jag är så trött och har huvudvärk så håller kanske på att bli sjuk? Det kan också vara att det är så varmt i lägenheten, fuktigt är det också då tvättmaskin gått varm här hemma under dagen, även torktumlaren. Men vi törs inte öppna några fönster. Vi brukar ju ha de övre fönstren öppna (som barnen absolut inte når upp till, knappt att jag gör det) men tänk om katten hoppar ut och störtar rakt ner i gatan från 4 våningen. Fy hemska tanke!!!





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress