Lördag
Torsdagen den 26 november kl.8:30 har vi slutbesiktning i huset. Efter det, kl.11 så kommer en mäklare från Svensk Fastighetsförmedling för att göra en värdering av huset. Sen, kl.16 (eller om det var kl.17) så ska vi till banken för att lägga om lånen, från byggnadskreditiv till bolån. 

Dagen efter på fredagen blir det packa, packa, packa!!! 
Lördag morgon åker vi och hämtar släp och sen ska allt flyttas från lägenheten till huset. När det är klart ska vi till Mio och hämta nya soffan, efter det till Ikea och hämta sängar, bord, stolar, soffa och lite annat. På söndagen ska det packas upp och skruvas ihop möbler.  Sen på måndagen så kommer städfirman för att flyttstäda lägenheten, efter det ska alla nycklar lämnas in till Ståhls/Heimstaden. Sen är ALLT klart! Och det är bara 4 veckor kvar tills dess! 

Om jag kommer ihåg idag så ska vi göra flyttanmälan och beställa soptunnor. Köpa brevlåda behöver vi också göra, ta reda på var man ska ställa den också. Vi måste ju köpa oss såna fasadsiffror också! 

Men först blir det frukost med kaffe och smörgåstårta från igår! 
Carro

Brevlådetips! Vi fäste vår i en lastpall och så stod den vid vägen i två år. Fyllde helt klart sin funktion! Nu är äntligen vår mur på plats och tomten börjar så småningom ta form så brevlådan har hittat sin rätta plats. Lycka till med allt sista veckorna! Så kul att följa! Ser fantastisk fint ut!

Svar: Det var smart! Jag måste dock kolla upp lite för jag tror att det finns en förbestämd plats, vi bor ju bakom ett annat hus så det är ju 100 meter in till vårat hus, tror vi måste ha brevlådan nere vid vägen tillsammans med de andras (för jag tror att dom står där)
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress