Måndag och lillebrors födelsedag ❤️
Hedvig och jag myser under en varsin filt och kollar på filmen "Home" för 3:e gången på ett dygn. Hon får aldrig nog av den, det är som med Axels älsklingsfilm "Bolt" när han var mindre, den måste jag ha sett 200 ggr.

Det har visst snöat inatt, det ligger ett fint men tunt snötäcke över tomten :) 

Idag har jag lite administrativa saker att ta tag i. Behöver få tag i en rörmokare som kan installera badkaret (just nu står det i en kartong på terassen) sen måste jag ringa upp Myresjöhus och fråga angående en faktura som kom häromdagen, den var på kakel för 48.000kr, våran faktura för kakel är redan betald och summan känner jag inte alls igen, misstänker starkt att det är grannens och att MH har blandat ihop det. Sen ska jag ringa till Kreditivet i Piteå och be dom betala in den sista fakturan till Landhs El. Jag ska ringa till Boxer och avbeställa det tv-paket jag beställde förra veckan, har fått ett sånt supererbjudande från en granne här i Svärtinge som jobbar med ViaSat. Sen måste jag ringa till "Steffes luft och ventilation" (eller nåt sånt) och boka tid för ombesiktning av frånluftvärmepumpen. Behöver kolla barnvakt tills imorgon också då vi har ultraljud på förmiddagen :) 



Kanske packa upp en kartong eller två. Skulle behöva åka till Ikea och köpa plastboxar som man kan förvara saker i på vinden. 

Halv 3 ska jag vara i Lindö och äta mat, ska hämta Axel innan dess och sen åka till lägenheten och hämta nyckeln från städarna och sen lämna tillbaka alla nycklar på Heimstaden.

Idag skulle lillebror Elias ha fyllt 23 år ❤️


Carro

Går in här varje dag för att läsa! Helt klart den roligaste bloggen. Ska bli så kul att få fortsätta följa er husresa. Grattis till ert fina hus!

Svar: Åh tack! Vad glad jag blir! Kramar!
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress