Morgonstund
Första jobbnatten avklarad och jag ligger nu nedbäddad i min säng och ska sova lääänge! 

Macke är hemma sjuk, han hostar riktigt otäckt och har visst gjort det hela natten. Hedvig fick åka till dagis iaf då jag måste få sova ifred om jag ska orka resterande nätter. Axel är också sjuk med hosta och feber men hans pappa skulle vabba Axels syskon (han har tvillingsystrar på snart 2 år hos sin pappa) så han ställde upp på att vabba Axel idag samtidigt. Jösses för all denna vab alltså! Och för egna sjukdagar också....! 

Vi har ju en ganska så tajt budget där varenda krona räknas och kontantinsatsen är vi inte ännu uppe i utan den fortsätter vi att spara till nu under året 2015 (huset blir klart i december 15 tror vi). Så om man vanligtvis inte brukar ha råd med vab eller egna sjukdagar så har vi just nu ABSOLUT inte råd med dom!

Dygnet i Sthlm blev rätt dyrt men det hade vi räknat med också. Ca 8000kr gick det på. Tåget turoretur 1100kr för oss två, hotellet straxt över 1000kr, present till Mackes kusin som fyllde 30 år 1000kr, biljetter till en konsert (som vi blev blåsta på, orkar inte berätta hela historien) 900kr, middagen ute 1700kr, krogen och taxiresor ca 2000kr och sen några hundringar till lunch. 

Nog för att vi hade kul men så mycket pengar var det kanske inte helt värt.

Men men, smakar det så kostar det som man brukar säga... Strunt samma nu ska här sovas och inte ägnas en endaste tanke på pengar och ekonomi!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress