Onsdag
Möte i huset med elektrikern nu ikväll. Vi var effektiva och gick igenom allt på 1 timme. Vi har lagt till alla spottar (tror det blev 25 st totalt) dimrar, smygspottar (16 st), fasadbelysning (5st), belysning entretak, flyttat antennuttag, lagt till golvvärme i badrummet på övervåningen, förberedelse för lyktstolpe på tomten och nån centralstyrd klocka för alla smygspottar i fönster, sen kanske vi bestämde nåt mer men det minns jag inte nu isf. Alltså det blir så himla bra! Kan ni förstå hur mycket man längtar till att få se allt på plats?!!!



Imorgon kl.10 har jag tid för undersökning hos specialistläkare på bröstmottagningen på US i Linköping. Jag ringde igår och fick en tid så här snabbt pga återbud. Dom ska alltså undersöka knölen i bröstet. Ni kan väl hålla en av era tummar för min skull, om så även bara för en sekund medan ni läser det här?! 😊 
Anonym

Håller tummarna från och med nu tills du meddelar imorgon att det inte va nåt✊ jag är hur knölig som helst, det känns så tydligt när man är plattbröstad (som jag) och ibland kommer lite nya knölar här och där så tror det är hur lugnt som helst. Du kanske har lite bröst så du är inte van att känna allt men råkade stöta på nåt bara...det löser sig!!!! Kram

Svar: Tack snälla Anonym! Så fint av dig att skriva dom lugnande orden till mig!!!!
Tessan

Mia

Självklart, håller tummarna för dig❤️

Svar: Tack!❤️
Tessan

Hanna

Hej!

Hittade hit till din blogg via en kommentar du skrivit på en annan blogg (Vinkelhuset). Vi bygger hus i Åselstad (Norrköping)med beräknad inflytt 11 november. Hoppas det blir lika fint som ert! Jag har en fråga: vi har fått pris på 1195 för fönsterspottar ink. arbete. Fick ni det för 500? Vilken elfirma gjorde jobbet och vet du vad spottarna heter? Grattis till lillen! (Vi blev tre i januari.)

Svar: Hej! Grattis till erat husbygge!! Firman heter Landhs el, Niklas Malmberg heter elektrikern som har firman. Vad spottarna heter har jag dock ingen aning om? Kolla med dom!
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress