Alla val
Soffa blev beställd idag! En som vi inte tittat på tidigare. Tog ingen bild men modellen heter Milan och vi valde 3-sits i grått tyg. Vi valde helt efter comfort och den här var så jäkla skön med högre ryggstöd och sköna hörn som var som lite svängda eller vad man ska säga. Vi kollade inte på priset heller utan fokus var helt enkelt bara en riktigt skön soffa i rätt storlek. Så vi blev ju riktigt glada när den vi valde vara kostade 7995kr och det dessutom är kampanj på Mio nu så handlar man soffa för minst 7995kr så får man 1000kr i rabatt, så det var på kronan! Slutpriset blev alltså 6995kr, som hittat! 

Sen var vi och kollade på tapeter. Till Hedvigs rum har vi nog redan bestämt oss vilken det blir, denna från Cole & son:


Till Axels rum har vi tänkt oss en världskarta. Till gästrummet blir det svårt..! Är lite inne på tapeter från Morris & Co men det finns ju så mycket fint! Här har jag gjort ett utplock från några:



Vad dom kostar har jag dock inte kollat på och vill nog kanske inte veta heller.. Den i Hedvigs rum kostar 1000kr/rulle, men har tänkt att bara ha 2 av 4 väggar i den tapeten och resten målat i nån matchande enfärgad ton. Likadant i gästrummet. Det blir lite för mycket annars kan jag tycka, psykadeliskt nästan..

2 timmar kvar tills jag ska vara på jobbet, hoppas natten går snabbt och lätt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress