.
Jag vill inte att dagarna ska gå, det känns som om man kommer längre och längre ifrån honom då! 

Igår tog jag min första dusch sen i lördags. Så konstig man blir för jag ville inte ta den duschen, jag ville att den senaste duschen skulle ha varit när Elias fortfarande var i livet. Så är det med allt. 

Husplanerna känns så lönlösa. Jag har inte öppnat min post ännu heller. Idag använde jag mitt visa-kort för första gången sedan i lördags, jag har inte spenderat en krona sen i lördags. Vad är pengar liksom? Har inte ens öppnat mitt lönebesked som kom i början av veckan. 

Kan inte nån bara vrida tillbaka tiden en vecka????? Jag skulle ge allt jag äger och allt jag nånsin kommer att äga!  

Imorgon har Fia dop och sedan vuxenfest efter det. Vi har bokat barnvakt sedan september. Men vi ska inte gå såklart, jag orkar inte möta folk ännu. Imorgon ska jag ist ta tag i att öppna all post, tror jag. Den kväver mig snart. Det värsta är att det är avier som jag måste gå till Coop med också och hämta ut saker.

Vill jag ens ha kvar den här bloggen?
😞

Carro

Usch, så orättvist livet kan vara, men det känns skönt att du skriver lite här för man blir orolig när det är tyst. Jag hoppas att du väljer att fortsätta skriva här, men bara när du känner att du vill och kanske behöver. Vi finns här och "lyssnar" gärna på det du vill säga. Du kan alltid göra den lösenordskyddad om det skulle kännas skönare. Ta han om dig och dina fina så hoppas jag att du skriver snart igen.

Svar: ❤️
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress