Home Sweet Home
Gud så skönt, vi är hemma igen! Inte för att jag har haft hemlängtan men jag har varit lite nervös för bilturen hem, det är ju ändå 5 timmar (med några stop för mat, blöjbyte och fika). På nervägen i förrgår så sov Hedvig 4 av 5 timmar. Idag på hemvägen så sov hon sammanlagt 2.5h så halva tiden var hon vaken men ändå nöjd :) Vilken skillnad från för några månader sedan när vi som längst åkte till Lindö (5-10 min härifrån) pga att Hedvig avskydde att åka bil och gallskrek hela tiden. 

Nu är man iaf hemma och kan slappna av, vi var hemma redan kl.19 :) Lisa är här och kollar på Lets Dance med oss :) Axel har vi ju fått låna sedan i onsdags (pappavecka) och egentligen skulle han hem till sin pappa nu men han ville stanna med oss och se Lets Dance han också så vi fick lov att ha honom en natt extra ❤️ 

Jag har shoppat vääääärldens finaste sak!!!! Visar imorgon
Kram på er allihopa!
Carro

Åh, det finns hopp! ;) Vår son 4,5 månad börjar skrika från det att vi sätter honom i babyskyddet, hela vägen i bilen, och slutar inte förrän vi tar loss honom... Spelar ingen roll om vi åker långt eller kort. Heeeelt sjukt! Trodde att alla barn älskade att åka bil (som vår första) men NEJ!

Svar: EXAKT (!!!) sådär var Hedvig också! Helt tvärtom alla andra bebisar som somnar direkt i bilen.. Men det finns absolut hopp, plötsligt vänder det :) Det blev ännu bättre när vi bytte till bilstol från babyskyddet sen också, men i slutet av tiden med babyskyddet så accepterade hon bilåkandet :)
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress