Lite joggningsfunderingar
Bestämt med kusinen att vi ska ses imorgon förmiddag och jogga lite tillsammans utomhus. Det borde väl vara ok fast att jag tänkt att ha vilodag imorgon. Ska bli intressant och se hur jag ligger till :) jag vet att min kusin har bättre kondis än mig och jag har inte joggat ute på "riktig" mark nån gång ännu, det kanske är mycket jobbigare än på bandet på gymmet? För jag tänker att på bandet så får man ju lite skjuts på nåt vis?! Dessutom så är det väl växlande mot/medvind och höjdskillnader, kuperat eller vad man kallar det.. Jag springer på noll lutning på bandet. Men däremot så kanske det är skönare att själv kunna reglera hastighet/tempo utan att behöva trycka på en knapp. 

Nu sitter vi och kollar på Gladiatorerna här hemma med en STOR påse lösviktsgodis framför oss. Väntar på att lilla H ska somna så att vi kan sätta på en film, tänkte se 12 years a slave.
Mamma

Faktiskt lättare att jogga ute, bättre syre!

Emma

Hej, undrar hur det gått med att sluta amma? Vi ska precis börja själva med vår 8 månaders kille (som är otroligt tuttfixerad på nätterna). Dagarna ammar han aldrig på men nätterna är snuttning de luxe hehe.

Cattis

Jag har i går och i dag joggat ute för första gången på sjukt länge! Har bara sprungit på bandet innan, och snacka om skillnad. Höll på att dö efter en kilometer. Jag visste väl att det skulle vara jobbigare p.g.a det du skriver ovan, men inte SÅ mycket jobbigare.
Enda positiva är väl att man ibland stöter på en nedförsbacke, det händer ju inte på gymet direkt ;-)

Svar: Men duktigt att dig! Jag ska ärligt erkänna att jag klarade inte ens en kilometer...! 700m klarade jag som längst i sträck haha! Jäkla illa alltså! Men det är bra att man får en realitycheck ibland...! Så fort det känns bättre i knät så ska jag börja springa lite mera, man vill ju inte skämma ut sig och dö efter 700m i vårruset sen! Kram!
Tessan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress