Dra åt......
Åh det här kommer att bli världens skitdag!! Der börjar med den förbannade jävla p-boten imorse efter minimal sömn! När vi ska ge oss iväg till Axels skola så missar vi spårvagnen med ca 20 sekunders marginal och det är dom jävla rödljusens fel!!!! Man står vid övergångsstället och väntar och väntar och väntar och VÄNTAR på att få grönt ljus eller iaf en liten lucka i trafiken så man hinner kila över till spårvagnshållplatsen bara några meter från porten. Men NÄÄÄÄ! Spårvagnen hinner komma, släppa av och på passagerare och sen åka igen och försvinna bort i horisonten innan vi ens är i närheten av att få passera över gatan! 
Pga knät som gör förbannat ont så fick vi snällt ställa oss och vänta på nästa spårvagn som enligt tabellen ska komma om 9 minuter men som vanligt i jävla skitöstgötatrafiken så tar det ju minst en kvart innan den kommer. 
När vi kommit av spårvagnen så springer Axel igenom den djupaste vattenpölen i Östergötland och blöter ner hela skorna och förmodligen strumporna och vi tog inte med några extra. 
När Hedvig och jag är påväg tillbaka hem så missar vi spårvagnen med 5 sekunders marginal även denna gång för att man inte kan passera vägen, så jävla frustrerande att stå ca 3-4 meter ifrån men inte har en chans att komma fram till den!!!!!!! Gick hem i snöblandat regn utan vantar med stelfrusna fingrar och värkande knä. JÄVLA SKITDAG! Kommer inte att gå utanför dörren innan det är dags att hämta Axel igen!!!!!! Kan man inte skicka en taxi för att hämta ungar på skolan??? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress