Med bilbarnstol :)
Gjorde en macchiato och hällde ner i en av våra takeaway muggar och åkte till BP för att kolla bilstol :) Fick experthjälp av Marre som jobbade idag och efter lite provsittande både i butiken och i bilen så bestämde vi oss för en Maxi Cosi. Jag har varit nästintill fast bestämd på att vi skulle ha en från Besafe men nu när vi provade och jämförde de olika så satt Hedvig bäst i Maxin, dessutom blev det bra mycket mera benutrymme i maxin än med Besafen och hon ska ju sitta i den här tills hon är minst 4 år..! 
Så nu har vi bilstolen köpt och klar :) men vi kommer vänta minst en månad till innan vi byter från babyskyddet. Dom ska ju väga 9 kg innan dom kommer över till bilstolen, iaf på maxi cosi (men men kan tumma liiite) och så ska dom kunna sitta upp helt själva riktigt stadigt.




Haha frillan blev lite statisk här!!


Carro

Va inne på besafe också men den tig så mkt mer plats i bilen inget bilutrymme fram så vi testa maxicosi xp den satt bra i bilen Nellie satt bra i den me vi är helnöjda :)! Körde på räd så vi har de röda babyskyddet :)!

Svar: Vi känner också nöjda med vårat val :) vi tog svart då det bara fanns den färgen inne, men tror jag hade valt det ändå, fast röd hade iofs varit lite roligt också!
Tessan

Sofia

Bra val!!! Har den till Lilleman som är 4, sitter bra i den än o då är han lång för sin ålder. Köpte likadan till Lillskruttan som hon ska ha om ca 9 mån då hon vuxit ur babyskyddet.. Supernöjd!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress