M Å N D A G
Lisas överraskning var att hon fick träffa ett medium (som pratar med andar) och det gick så jäkla bra! Lisa fick kontakt med sin pappa som gick bort för 3 år sedan!! Mediumet berättade saker och hälsade saker från Lisas pappa som hon ALDRIG skulle ha kunnat hitta på eller bara säga till vem som helst! Vi var så rörda allihopa när Lisa kom ut till mig och Ida som suttit ute i solen och väntat under tiden, vi grät alla tre! 
På vägen dit så satt det också en Falk mitt på vägen så att Ida var tvungen att bromsa in innan den sakta sakta lyfte och sen svävade ovanför oss en liten stund, vi tog det som ett tecken då Lisa heter GårdFALK i efternamn (efter sin pappa) coolt va?!?!! Senare på lördag kvällen så åkte vi hem till Fia på Djurön (nio tjejer) och åt mat från Meze och drack vin och hade det trevligt. Fias villa ligger ju i världens idyll med sjötomt och superfin solnedgång. Precis innan solen skulle gå ner så kommer det rådjur och trippar runt på tomten, såg nästan ut som om dom var nybadade och dresserade, precis som i en Disneyfilm..! Det var ju bara det som fattades typ ;)

Hela helgen och hela veckan (flera veckor) har jag ätit galet onyttigt! Godis, chips, läsk, tacos, pizza, kebab you namn it.. Det syns på vågen också och nu måste jag ta mig i kragen och göra ett ryck snart!!




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress