Parakito

Här kommer lite mer info om "myggskyddet" som jag skrev om tidigare. Den här texten beskriver armbandet men det är ju exakt samma saker i den lilla "grunkan" med hängare som vi valde:
(I paketet sim vi köpte så var det 2 ampuller/refiller i, räcker alltså i 30 dagar)


Para´kito är ett nytt och patenterat myggskydd som endast innehåller naturliga ingredienser. I en liten ficka på armbandet förvaras en pellet som innehåller etersiska oljor. En pellet ger full effekt i 15 dagar och efter det byter man enkelt ut den mot en ny.
Du kan välja om du vill bära bandet på armleden eller vristen och du kan bära det dygnet runt om du så önskar. Para´kito är vattenresistent, vilket gör att det klarar både regn och bad utan att förlora i effekt.

Para´kito kan användas av hela familjen, eftersom det är fritt från kemikalier och alkohol och inte heller kommer i kontakt med huden. Det ska dock hållas utom räckhåll för barn under 36 månader för att förhindra att de suger på eller sväljer pelleten.

Para´kito kan användas i alla geografiska områden, såväl tropiska som tempererade. Användningen av Para´kito garanterar inte ett 100 % minskning av myggbett, så i riskfyllda områden ska du alltid följa hälsovårdsmyndigheternas rekommendationer. Vid användning i högriskområden rekommenderas att du bär två tillbehör, t.ex. ett armband på fotleden och ett armband på motsatta sidans handled.

• Myggskydd som endast innehåller naturliga ingredienser
• Fungerar i alla geografiska zoner
• Vattenresistent, vilket gör att det går att bada med
• Långvarigt skydd – en pellet är aktiv i 15 dagar och kan sedan bytas ut
• Kan användas av hela familjen, även barn, gravida och personer med känslig hy

Tackan

Alltså nu står det still men jag tror det var ganska exakt 1 v innan bf.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress