Helgen

Amen FY F********N! Skrev ett lååångt inlägg om helgen men så bara försvann alltihop innan jag hann posta det. Åhhhhhhh blir galen varje gång det händer, vart tar hela texten vägen??? Orkar inte skriva om allt igen. Snabb genomgång:
Släktkalaset i Lerbo igår var trevligt och varmt! Vi var där från 13:30 till 18:30 efter det såg jag ut som en vattenmelon ungefär. Var lite orolig ett tag då fingrarna svullnat upp till dubbel storlek och min kära ring som jag ärvt efter mormor satt fast och stasade mitt finger så det pulserade och jag trodde det skulle sprängas. Efter att ha spolat händerna i iskallt vatten en stund så gick svullnaden ner tillräckligt för att få av den efter lite slit. Jag som annars är orolig för att tappa den då den är lite för stor. Kommer inte sätta på mig den igen dom närmsta veckorna!

Söndagen spenderades mest i Lindö hos svärföräldrarna. Vi har även idag varit och köpt ett sånt där gips-kit för att kunna göra en avgjutning av magen och spara som minne :) Ska bara ta tag i att göra det också...

Under senare delen av eftermiddagen fick jag veta att en god vän fått veta något hemskt idag :( kan inte säga mer än så (varför ens nämna det då tänker ni) men jag blev oerhört illa berörd av det som hänt och jag har inte kunnat tänka på nåt annat än henne hela kvällen! Så tur är så är vi ett tajt kompisgäng där vi ställer upp när nåt sånt här händer och vi finns där i vått och torrt- hon kommer få allt stöd hon behöver och mer därtill!!

Nu får jag ta och avsluta inlägget, skriver från mobilen som ligger på laddning och telefon börjar bli så varm att jag snart bränner mig... Godnatt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress