Efter förfrågan från "Tackan" så kommer här receptet på kycklingen:
* 4 st. kycklingfiléer
* 1 Tomat
* 1 Kruka basilika
* 4 matskedar dijonsenap
* 3 dl vispgrädde
* 3 st vitlöksklyftor
* 2 dl creme fraiche
* Riven ost
* Sakt och peppar
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna dela dom i 2 på tjockleken (kan man säga så) Stek i smör så att de får en fin yta.
2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.
2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.
3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.
KLART :)
Servera gärna med ris till (Råris/fullkornsris är ju bäst då det är långsamma kolhydrater)
Det här var verkligen supergott och jag ser redan fram emot resterna som ska ätas upp imorrn kväll!! :)
Tackan
Låter jättegott! Måste jag prova.
1