Citron te & Kanel-knäckebröd

Det är grejer ni!
Sitter som vanligt på kvällskvisten och surfar runt på olika bloggar. Såg en bild på en bloggerskas frukost och hon hade med en sån där rosa/lila färsk Smoothie. Sån vill ju jag också ha!!(mixer) Varför kunde jag inte kommit på det innan jul? Kanske kan investera i en själv men det är mycket utgifter nu närmsta tiden!
Vi flyttar ju om 2 veckor och då ska flyttstädningen betalas, vi ska också betala nästan 200 kr extra för att vi får lyan en vecka tidigare, bilen måste fixas och det kommer väl gå på sisådär 10-14 tusen trodde Macke :(

Axel behöver en ny säng så det kommer ju att kosta, flyttbil ska hyras, 2 parkeringsböter ska betalas, jäkla elen ska in nu också 1700 kr för ett kvartal, vägskatt och fan och hans moster!!!! Så med andra ord så blir det nog ingen mixer närmsta månaden.

Jag har liksom en vision om att mitt nya, bättre, hälsosammare och snyggare liv ska börja nu när vi flyttar. Typ nystart. Sista tiden har man bara gått och väntat o väntat på att få flytta. Mentalt så har jag redan flyttat för länge sen, man känner liksom ingen motivation att göra nåt i nuvarande lägenheten.

Jag måste ju verkligen gå till gymmet sen med, vi kommer ju att bo ovanför gymmet, bara att ta hissen ner så är man där :) (trapporna kan man ju också ta)

13 dagar kvar tills vi får nycklarna till vårat nya hem :)


Moster

Häftigt vart ska ni flytta?

Nilla

Men vem kan hjälpa dig då om inte din mamma. Jag har en mixer i lägenheten i nyköping som jag köpte någon gång i sommras. Har ju en hemma också och vad ska jag med två till? Har tänkt att du skulle få den.

Sängen som är i Nyköping, vill axel ha den?

finns även en Kristallkrona som inte får gå ur släckten.

Kram från mamma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress