Hungrig & huvudvärk
Sitter i mitt barndomshem med en handduk virad runt huvudet, brorsan lagar mat och fläktsystemet här hemma är inte det bästa så om man vill undvika att lukta matos så får man som sagt vira in håret i en handduk och gömma jackan i nån garderob längst in haha

Åkte och hämta bordet tillsammans med min bror förut, älskart! Det var superfint! Tack Marre! Men det vägde as också kan jag tillägga.. Bor ju i en vindsvåning 5 trappor upp utan hiss och det var ingen lätt match att bära upp bord+ 6 stolar, höll faktiskt på att ge upp halvvägs med bordet och ställa det mot en vägg för att låta Markus bära upp det sen när han kommer hem. Men efter några minuters paus så klarade vi sista trapporna med.

Fick känningar och påbörjan på migrän mitt i allt dessutom, tog en tablett ganska omgående och förhindrade nog en riktig migränattack.. Har aldrig haft problem med huvudvärk tidigare, inte förrens jag fick nåt anfall nu för några veckor sedan. Vad faan är det som händer liksom?? Kommer det med åldern eller..?

Jobbar till 21 ikväll så jag är väl inte hemma förrens tidigast halv tio, måste bära ner det förra bordet i källaren och dom gamla stolarna, dessutom står det en massa grejer i hallen som ska bäras ner. Vill få det gjort nu nu nu, iaf innan jag går o lägger mig ikväll! Kan inte ha oordning och kaos hemma- blir på så jäkla dåligt humör då! Om jag fjäskar lite så kanske jag kan få M att fixa det mesta innan jag kommer hem, bordet ska skruvas ihop och grejer också.. Ja det fick bli dagens I-landsproblem.

Nu ska jag äta lunch innan jobbet./Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress