No pain no game...
Någon som tittade på dokumentären på kanal 3 om att föryngra sig? Jag kan erkänna att jag förmodligen kommer att prova på botox när åldern och rynkorna kommer att sätta in! Är man för fåfängd om man tänker så??? Jag menar en liten injektion här o där är väl inte så farligt fåfängt??!! Däremot så skulle jag inte ta till kniven och göra ett ansiktslyft- tycker att dom som gjort såna ingrepp bara ser onaturliga ut... Men det är min åsikt...

Ska nog boka in en tid hos min vännina som är hudterapeut för kemisk peeling på ansiktet, man får då bort död hud och får mera lyster- man måste skämma bort sig lite ibland!


Här följer ett exempel på när man fått storhetsvansinne!!!!!

Rebecca

shit vad rädd jag blev när jag rullade ner sidan :S hemsk bild.

ANNA

fan vad hon är snygg..

mia

Fy fasen va otäck hon ser ut japp där har det verkligen gått till överdrift..

Emelie

förstår inte hur någon kan operera sig sådär - frivlligt..

Sara

stackars människa!



jag tror inte att jag skulle prova botox någon gång, man måste ju spruta in det regelbundet för annars blir allt som innan när det slutat verka..

Jenny

Hjälp... alltså det där är bara sjukt :o hon ser inte klok ut. så länge man gör operationer så att man fortfarande ser naturlig ut och fortfarande liknar sig själv så tycker jag det är helt ok!

Evelina

Usch va hemsk :S

emma

fin bild ! host host*

Belinda

skrämmande..

cyradis

Var det inte hon som ville likna en katt? för hennes ex-make älskade katter.. ett försök att få honom att stanna som inte lyckades..

Elina

Jo det var en dokumentär på TV om henne förut. Hennes man älskade kattdjur, och hon ville göra allt för att han skulle få sina fantasier tillfredställda! Wierd... Allt för kärleken??

Ninnie.

USCH!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress